Met een passie voor mechanica
Chrimatec service

Wij zijn gespecialiseerd in het merk Mazak

Bel ons: +32 474 42 08 29
Over Chrimatec

Service

Een defect aan uw CNC-machine kan leiden tot productieverlies en hoge kosten. Bij Chrimatec begrijpen we dat u snel geholpen wilt worden en daarom bieden wij betrouwbare reparatiediensten aan om uw machine snel weer operationeel te maken. Onze ervaren technici hebben uitgebreide kennis van alle aspecten van CNC-machines en kunnen snel diagnose stellen en reparaties uitvoeren, zowel voor mechanische als elektronische problemen. 

We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en materialen om ervoor te zorgen dat uw machine optimaal presteert en minder snel opnieuw defect raakt. We begrijpen ook dat elke minuut dat uw machine stilstaat kostbaar is, daarom zijn onze technici beschikbaar voor noodreparaties en storingen, zelfs buiten de reguliere werktijden. We streven ernaar om binnen 48 uur na uw melding bij u op locatie te zijn. We werken ook samen met Mitsubishi om uw CNC-besturings- en aandrijfcomponenten te herstellen en te repareren. 

Als u meer wilt weten over onze reparatiediensten of als u een storing of defect aan uw machine wilt melden, neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan altijd klaar om u te helpen uw CNC-machine snel weer aan de praat te krijgen.