Met een passie voor mechanica
Chrimatec service

Wij zijn gespecialiseerd in het merk Mazak

Bel ons: +32 474 42 08 29
Over Chrimatec

Geometrie

De geometrie van uw CNC-machine is van cruciaal belang voor de kwaliteit en nauwkeurigheid van de geproduceerde onderdelen. Het is daarom belangrijk om regelmatig een geometriecontrole uit te voeren en indien nodig aanpassingen te doen. Onze ervaren technici gebruiken geavanceerde meetapparatuur en -software om de geometrie van uw machine nauwkeurig te controleren en eventuele problemen op te sporen. 

We bieden een volledige rapportage aan van de resultaten en geven aanbevelingen voor eventuele reparaties of aanpassingen. Bij Chrimatec streven we er altijd naar om de beste oplossingen te bieden voor uw machine. We beschikken over een klemkrachtmeter, waarmee we de klemkracht van uw machine kunnen meten. Dit stelt ons in staat om een nauwkeurigere diagnose te stellen en eventuele problemen te identificeren die anders misschien over het hoofd zouden worden gezien. Naast geometriecontroles bieden we ook aanpassingen aan de geometrie van uw machine aan om de nauwkeurigheid te verbeteren. Onze technici kunnen uw machine ook uitlijnen en kalibreren om ervoor te zorgen dat deze optimaal presteert. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze geometrieservices of om een afspraak te maken voor een geometriecontrole. Onze experts helpen u graag om de prestaties van uw CNC-machine te optimaliseren.