Met een passie voor mechanica
Chrimatec service

Wij zijn gespecialiseerd in het merk Mazak

Bel ons: +32 474 42 08 29
Over Chrimatec

Onderhoud

Bij Chrimatec begrijpen we hoe belangrijk het is om uw CNC-machine in topconditie te houden. Daarom bieden we een uitgebreid onderhoudsprogramma aan om ervoor te zorgen dat uw machine efficiënt en betrouwbaar blijft werken. Onze ervaren technici voeren preventief onderhoud uit, waaronder het controleren en vervangen van onderdelen, het smeren van bewegende delen en het kalibreren van sensoren. Hierdoor kunnen mogelijke problemen vroegtijdig worden opgespoord en opgelost voordat ze grote problemen veroorzaken. 

Daarnaast bieden we ook regelmatige servicebeurten aan, waarbij we uw machine volledig schoonmaken en alle belangrijke onderdelen controleren en indien nodig vervangen. Dit helpt om de levensduur van uw machine te verlengen en de kans op storingen te verminderen. We begrijpen dat stilstand van uw machine kan leiden tot productieverlies, daarom bieden we ook snelle respons op eventuele storingen en reparaties, zelfs buiten reguliere werktijden. Ons doel is om u de best mogelijke service te bieden, zodat u altijd op ons kunt rekenen. 

Als u meer wilt weten over ons onderhoudsprogramma of als u een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar om u te helpen uw CNC-machine in topconditie te houden.